Over deze blog

Deze WordPress-website heb ik aangemaakt, omdat ik op zoek was naar een iets ander medium dan Facebook. Via deze website kan ik artikelen plaatsen voor een groter publiek dan alleen mijn Facebook-vriendenlijst, zonder ze . En ik kan hier artikelen plaatsen zonder mijn Facebook-vriendenlijst ermee ‘lastig te vallen’.

Alle nieuw geplaatste artikelen zullen via mijn Twitter-account worden aangekondigd, mits deze een aankondiging waard zijn. Volg mij op Twitter om op de hoogte te blijven van die nieuwe artikelen.

Omdat ik niet heel veel tijd over heb om deze website continu bij te werken, kun je naar mijn mening interessante artikelen ook vinden op mijn Pinterest-account.

Als je op de advertenties klikt, zul je deze website verlaten. Ik raad je aan om de rechter muisknop te gebruiken op een advertentie en dan te kiezen voor openen in een nieuw window.

Enjoy..
1C447F2zd9KdoRCpi8mMAYNiLqqh3JDsiY
Donaties zijn welkom

Bitcoin-address:
1C447F2zd9KdoRCpi8mMAYNiLqqh3JDsiY

 

 

Deze website wordt gehost door Antagonist. De server staat bij Previder in Hengelo (Ov.)
Hieronder een foto van de oude server. Deze is inmiddels vervangen voor een snellere.

Previder_Antagonist_S69

 

Klik hier om door te gaan naar de homepage

 

Niets van deze website mag zonder bronvermelding gekopieerd worden.

Disclaimer:
De informatie op deze site is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie niet geheel correct is. Deze informatie is niet bedoeld als vervanging van diensten of informatie van getrainde (medisch-)professionals maar enkel en alleen voor educatieve doeleinden. De informatie op deze website noch de gebruiksmogelijkheden kunnen gezien worden als een vervanging voor medische of andere professionele hulp, zorg, ondersteuning of informatievoorziening. De informatie op deze website is niet bedoeld als hulpmiddel bij het stellen van een (zelf-)diagnose. Bezoekers wordt aangeraden om medische vragen, klachten of symptomen tijdig voor te leggen aan de behandelend arts.

HTTPS is nog in experimentele fase.