De tweede agrarische revolutie

In de eerste agrarische revolutie werden mest en door dieren getrokken machines verruild voor kunstmest en met fossiele brandstof aangedreven tractoren. Het was met recht een revolutie. Door het gebruik van kunstmest werden voorheen niet productieve gronden ineens toch interessant.

Pedofilie in de islamwereld geen probleem?

We like ‘m young. De katholieke kerk heeft een slechte naam betreffende priesters en kinderen. Deze islam deskundige maakt duidelijk dat pedofilie in de islam wereld wat hem betreft geen enkel probleem is.

Voedsel vernietiging

Een wereldwijd probleem is voeding Onlangs las ik in het Dichterbij-magazine van de Rabobank een artikel over voedselverspilling. In een kaderstukje stond hoe het er op de groenteveiling aan toegaat: als de vooraf afgesproken minimumprijs niet wordt gehaald, dan laat de boer zijn producten (verse, eetbare groenten dus) gewoon vernietigen!

Becel pro-activ: toegestane misleiding

Becel pro-activ: toegestane misleiding
Unilever hoeft niet de waarheid te vertellen over de mogelijke bijwerkingen van Becel pro-activ. Dat is de uitkomst van de rechtszaak die foodwatch eerder dit jaar tegen Unilever aanspande.

Zuurzak (Graviola): Natuurlijk medicijn tegen kanker?

Zuurzak (Graviola): Natuurlijk medicijn tegen kanker?
Graviola, or Annona muricata, is a tropical fruit that has been found to have amazing healing properties. Also called soursop guanababa, or pawpaw, the Graviola fruit, leaves, bark and roots have been used as sedatives in folk medicine.